Salam sejahtera

Lebih 90% percubaan pertama dalam perniagaan internet oleh seseorang yang baru (newbie), menemui jalan buntu dan wang habis kerana membayar sesuatu yang TIDAK PERLU!

Mungkin stok produk anda sudah banyak berlonggok dirumah, tetapi masih tidak dapat sebarang customer dari internet. Tahukah anda, saban hari semakin ramai berurus-niaga dan jual-beli berlaku di medium internet ?..

Penggunaan Facebook yang semakin berleluasa tak kira tempat dan masa. Ramai yang sudah memiliki perbankan internet, kad kredit, dan ‘bank online’ agar memudahkan mereka “shopping” di internet.

Persoalannya, kenapa produk anda masih lagi gagal mendapat pelanggan..?

Hakikiatnya, tiada perniagaan yang duduk diam dapat duit! Awas, jangan anda terlibat dan sertai program yang menjanjikan pulangan lumayan tanpa usaha anda diperlukan!  http://www.PakarPromosi.com/hop.php?ref=sue

Semua perniagaan internet terhasil apabila ada PELAWAT singgah ke laman web anda atau web jualan anda. Semakin ramai yang datang ke website anda, semakin tinggi peluang anda mendapat jualan. Untuk mendapatkan pelawat yang ramai, kita perlu mempromosikan web jualan kita.

Terdapat 2 kategori teknik promosi di internet, iaitu:

Pengiklanan Berbayar
Promosi Percuma
Pengiklanan berbayar adalah cara propular yang paling pantas untuk mendapat pelawat. Tetapi, ianya memakan kos pengiklanan yang tinggi dan ramai diantara kita belum bersedia kearah tersebut kerana masalah modal dan juga masalah kemahiran IT.

Ada yang mampu mengeluarkan ratusan sehingga ribuan ringgit setiap bulan semata-mata untuk mendapatkan pelawat segera, tetapi jika silap langkah dan tiada pengalaman dalam bidang IT, duit pengiklanan anda boleh lesap sekelip mata sahaja. Hal sedemikian akan menjadikan pandangan negatif terhadap perniagaan internet.

Sedangkan mereka yang telah menempa nama dalam industri pernigaan internet hanya bermula dengan modal yang sangat rendah dan tidak memerlukan modal yang besar.

Dengan teknik promosi percuma sebenarnya kita memerlukan sedikit masa untuk memiliki pelawat yang ramai. 5 kelebihan utama berbanding teknik pasang iklan berbayar adalah:

Tiada kos iklan dikenakan.
Tiada risiko kerugian.
Pelawat tetap datang dan bertambah sampai bila-bila.
Ilmu pengetahuan IT kita bertambah.
Website/blog anda lebih berharga dan bernilai.
Kredibiliti kita meningkat.

Namun, ada juga kekurangan dalam promosi percuma ini. Tipulah kalau saya mengatakan benda PERCUMA adalah perfect 100%. 2 perkara yang mungkin anda rasakan kekurangan Promosi Percuma adalah:

JOM DAPATKAN DULU EDISI PERCUMA UNTUK ANDA REVIEW:

Boleh klik disini untuk info lanjut; http://www.PakarPromosi.com/hop.php?ref=sue

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s