“Adakah Anda Pening Kepala Dan Buntu Memikirkan Mengapa Anda Masih GAGAL Buat Duit Melalui Bisnes Online Atau Internet Marketing?
Walaupun Anda Dah Mencuba Berbagai-Berbagai Perkara Sedangkan Anda Melihat Ramai Orang Yang Berjaya Buat Duit 4 Hingga 5 Angka Dengan Mudah

Jika YA, teruskan bacaan anda,tapi jangan pening pening..buat biz santai jer belajar slow,kalau nak laju pergi kelas website la..belajar senangkan!!! gua nak kongsi kan serba sedikit sekadar yang ada, sangat simple tapi sungguh „powerful‟ yang selama ini jarang didedahkan,ada pulak sesetengah tu kalau nak kita nak tau ,kena jadi ahli biz mereka,akhirnya terkial kial baru nak belajar tentang IM.

Pada pandangan gua seseorang newbie pasti melalui kesukaran ini,kerana setiap biz internet yang kita nak buat memerlukan ilmu ilmu internet marketing…sebabnya!! perniagaan anda berasaskan maya(internet)

“Macam-Macam Masalah, Semuanya Tak Menjadi. Sampai Sekarang Nak Buat RM 1 Pun Susah Sangat, Apatah Lagi Nak Buat 4 Angka! Kenapa Anda Masih Gagal Buat Duit?

Dalam perniagaan ini,ilmu sangat penting..tanpa ilmu IM kita xkan kemana,lepas tu dah fedup dngan bizinternet,duit habis upah buat website,bayar iklan,maintain produk…huuuumm…klu nak berjaya? tanam kan dalam diri..belajar,belajar,belajar..ilmu..ilmu  dari mereka yang berjaya…gua sangat yakin ramai diantara kita yang bercita-cita untuk menjalankan perniagaan internet. Kebanyakkan dari kita sudah mula menyedari bahwa dengan menjalankan perniagaan internet ia mampu memberikan pendapatan lumayan. Dengan hanya talian internet dan sebuah komputer riba sahaja perniagaan ini sudah boleh dijalankan.

Dengan kos yang sangat rendah, (malah bermula tanpa modal) sesiapa sahaja boleh memulakan perniagaan internet dan menjadi seorang seorang usahawan online walaupun secara sampingan 2-3 jam sehari hanya dari ruang tamu rumah anda! Persoalan yang kerap kita dengar….
“Benarkah ada perniagaan tanpa keluarkan modal?” “Benarkah begitu mudah menjalankan perniagaan internet ini?”
“Betulkah internet marketing boleh memberikan pulangan yang lumayan?” “Bagaimana dengan menggunakan internet sahaja boleh dapat duit?” Jawapannya “YA” anda bole mulakan onlinebiz nie tanpa perlu keluarkan modal sesen pun..asal ada pc dan talian internet..macammana???

Anda bole bermula dengan menjual produk orang lain…jadi Affialate dulu dengan menjual produk orang lain..dan ambil komisen dari setiap jualan yang anda buat..xde modal (bayaran)dikenakan untuk Affialator..dengan menjadi affialate anda tiada risiko rugi..kerana anda hanya pasarkan(promote)produk untuk dapatkan pembeli..untuk komisyen..dari situ step by step akan dapat menambah ilmu pemasaran di internet..teknik iklan percuma..(len kali citer la hal ni)ok bole..!!! siket2 lama jadi bukit..yang penting tambahkan network..apa tu network..ini hal kita bincang lain post lah..gua ada hal nak ..chau chau.. dulu dan sebelum tu kalau nak cari apa produk affialate semasa yang hot boom.ble la pii kat forum bincang kat bawah tu..tu pn kalau rajin ..kalau malas..bye bye la…. Antara tempat2  menyertai forum-forum terbaik di Malaysia.

http://www.wangcyber.com/forum/index.php
http://forum.lowyat.net/
Senarai forum lain yang aktif di Malaysia: http://www.mesra.net/forum/ http://jiwang.org/
http://www.tokeikedai.net.my/forum/forum.php?
http://www.carigold.com/portal/forums/ bincang.net/forum/ http://www.bicarajutawan.com/forum/
http://forum.kedaikopiim.com

p/s;ini pendapat gua saje..klu lu orang ada pendapat sendiri,lu punya suka la..gua tetap cmni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s