(^_^)SETIAP malam bagai malam PERTAMA                                          

Pleasūr,.. produk keintiman yang dipatenkan untuk wanita yang bertujuan untuk meningkatkan tindak balas semasa aktiviti seksual pasangan intim. Pleasūr direka untuk wanita yang mahu meningkatkan hubungan seksual mereka..Kajian mendapati bahawa 30% wanita yang bekerja akan rasa letih, kekurangan tenaga, sering rasa kecewa, kemurungan, dan mengalami kadar penurunan terhadap aktiviti seks.

Pengambilan Pleasur mampu membantu melindungi organ pembiakan dan mampu membantu memperlahankan proses penuaan. Pleasur juga membantu mengekalkan dan menambahbaik daya seksual serta memperbaiki hubungan seksual. Ia juga membantu menyingkirkan bakteria dalam vagina. Selain itu, ia juga membantu mengurangkan kesan psikologi akibat kedatangan haid dan memperbaiki fungsi endoktrin akibat haid.

         plaesur adalah satu pencapaian teknologi moden biologi. Ia telah membantu memperbaiki hubungan intim pasangan dan kualiti hidup wanita di seluruh dunia.Pleasūr dihasilkan oleh pakar perubatan, farmaseutikal dan penjagaan kesihatan, sebuah  syarikat yang mempunyai pengalaman yang luas dalam pembangunan produk perubatan, penilaian klinikal, perlindungan paten, dan pemasaran perubatan. Objektif syarikat adalah untuk membangunkan “Kualiti Kehidupan”  dalam penjagaan kesihatan wanita, khususnya dalam urologi, Gynecologic, Fungsi Seksual Wanita dan membantu wanita menjalani kehidupan yang lebih bahagia.

produk pleasur adalah  berasaskan hypoallergenic dan cecair.
pakar2  telah mengesyorkan penggunaannya kepada wanita disemua peringkat umur .
Ramai  wanita di seluruh dunia telah merasai  pengalaman seksual mereka dan memberi respon yang positif dengan formula Pleasūr.
Formula yang dipatenkan,telah  diuji untuk keselamatan.

Bagaimana ia berfungsi?
Kepuasan dicapai apabila sejumlah kecil Pleasūr gel di sapu di sekitar faraj dengan gerakan yang lembut@ mengurut ,  anda akan merasai kehangatan dan kenikmatan apabila bersama pasangan.

* Pleasūr juga bertindak sebagai pelembap untuk kekeringan faraj dan pelincir peribadi untuk memberi keselesaan semasa aktiviti seksual yang intim.

Mengapa Pleasūr unik?
Formula Pleasūr dipatenkan dicipta oleh lembaga yang diperakui pakar sakit puan Ronald J. Thompson, MD, FACOG.Yang diliputi oleh dua paten AS dan antarabangsa,  formula revolusioner ini telah membantu memuaskan berjuta-juta wanita di seluruh dunia.

Bagaimana Pleasūr berbeza daripada gel arousal tipikal yang lain?
Pleasūr Gel dapat meningkatan berahi asal formula yang mengandungi L-arginina dan menthol. Formula ini  telah berjaya memenuhi kehendak ramai wanita  di seluruh dunia.

Apakah kandungan dalam Pleasūr?
Semua Bahan-bahan Farmasi Gred: Purified air, Propylene Glikol, Hydroxyethylcellulose, L-arginina, sitrat asid, menthol, dan Methylparaben.

Bagaimana pleasur bertindak balas meransang aktiviti intim?
Pleasūr mengandungi bahan-bahan yang menggalakkan  pelinciran yang lebih asli dan sensasi apabila digunakan…tindak balas  terhadap setiap wanita adalah berbeza. ada yang mula merasakan kesan gel dalam masa beberapa saat selepas digunakan dan Kesan ransangan  seksual akan cepat dirasai dengan sentuhan berahi dari pasangan.

 Bagaimanakah cara penggunaan  Pleasūr?
Ambil sejumlah kecil daripada bekas ke hujung jari dan sapukan kebibir faraj sebelum aktiviti seksual .

Urutkan dengan teliti dan seperti yang diperlukan.
Pleasūr juga boleh digunakan pada setiap hari sebagai pelembap dan penyuburan untuk membantu meningkatkan tindak balas seksual.Hanya gunakan (0,2 ml) sama ada pada waktu pagi atau malam.

Selepas beberapa saat disapu, anda akan dapat merasai kesan ransangan  yang maksimum.

Pleasūr bertujuan untuk kegunaan luaran faraj sahaja. Jangan gunakan Pleasūr semasa mengandung. Jangan gunakan Pleasūr jika anda mempunyai alahan terhadap kandungan bahan dalam pleasur- Jika berlaku sebarang ketidak selesaan,sila hentikan penggunaannya dan dapat nasihat dari perunding sakit puan.

Jauhkan daripada kanak-kanak…dan tidak galakkan untuk wanita yang mengandung!! Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Dapatkan nasihat pengamal perubatan kesihatan yang berkelayakan sebelum mengambil atau menggunakan apa-apa bahan untuk tujuan perubatan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s